Edzőink

Edzőink

Edzőink

Edzőink

Dózsa Enikő

Dòzsa Enikő (Enci) vagyok. 

A sport gyerekkorom óta kíséri a napjaimat, szerencsésnek mondhatom magam, mert több sportot sikerült kipròbálnom már, többek között:  női foci, lábtoll, kézilabda, atlétika, tenisz, ping-pong, stb. 

A csapatsportokat nagyon hasznosnak találom, mert borzasztó jó dolgokat ad az embernek, hogy nem csak magáért kell küzdeni, hanem az egész csapatért, s ha mindenki beleadja a maximumot, akkor hatalmas sikerek elérhetőek. 

Emellett az egyéni sportok, egyéni edzések abszolút a koncentrációra és a magadért való maximális teljesítésre ösztönöz, ami szintén az életre nevel. 

Csupa jó példakép van előttem (testnevelés tanárok, edzőim és az oktatòk, akik a tudásukat átadták és nem sajnáltak tőlem semmi informáciòt. ) és azt gondolom, hogy mindig van hova fejlődni és soha nem szabad megállni és lemondani az álmainkròl, céljainkròl. Alapvetően emiatt is alakult ki bennem a gondolat, hogy ezzel szeretnék foglalkozni és úgy, ahogy én kaptam a segítséget, úgy segíteni másokat is.

2021-ben elvégeztem az IWI-nél a személyi edző képzést, hogy elindulhassak az úton, az én utamon, a közös utunkon. 

Az edzéseim során elsődleges számomra a fokozatosság, alap izomzat megerősítése, illetve a szabadsúlyok használata. Szívesen építem be a  kettlebell-t, kézisúlyzót, trx-et és saját testsúlyos gyakorlatokat is az edzésnapokba. 

Fontosnak tartom maga a mozgásforma megtanulását helyesen, hogy a gyakorlatokat megfelelő mòdon-, sérüléseket elkerülve végezzük, mert úgy élvezhető igazán. 

Tovább olvasom

Elérhetőségek

Telefonszám:
+3620 294 1084

Tanulmányok

Victory Fitness Hűvösvölgy

További edzőink

Hot Iron
Személyi edző, Fitmummy® posztnatális tréner