Edzőink

Edzőink

Edzőink

Edzőink

App-Varga Péter

App-Varga Péter vagyok, erőnléti és személyi edző, preventív gerinctréner. Szakmámat kiegészítve Kinezio tape terápiával is foglalkozom, egyéb ízületi- és izomsérülések, kialakult ödémák és hematómák kezelésével. 

Edzői hitvallásom elsősorban a prevenció, stressz levezetés és ezt követően az egyéni kitűzött célok elérése. 

HOGY MIÉRT?

Mai felgyorsult világunkban fokozott stressznek vagyunk kitéve, ehhez gyakran párosul a mozgásszegény életmód, az ülőmunkából adódó tartásproblémák, egyéb gerincproblémák, és gerincdeformitások kialakulása. A nem megfelelő táplálkozás, amely szintén jelentős egészségkárosító hatással van szervezetünkre. Ezek külön-külön, vagy együttes jelenlétükkel is nagymértékben hozzájárulnak egyéb tünetek és betegségek kialakulásához, például: kóros elhízás, magas vérnyomás, cukorbetegség, állandó fáradtság, enerváltság.

Megoldásként rendszeres testmozgást, egy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életvezetés kialakítását ajánlom, melynek elérésében 100%-osan a segítségedre leszek.  Ezen cél megvalósításához elhatározásodra és kitartó munkádra is szükség lesz. 

  • Erőnléti edzőként segítségedre lehetek, ha élsportoló vagy és sportágadnak megfelelően az éves periodizációt figyelembe véve egy magasabb erőnléti szintre szeretnél jutni. 
  • Gerinctrénerként igyekszem a különböző gerincproblémákat és tartáshibákat kijavítani a megfelelő korrekciós gyakorlatok alkalmazásával. Ezeket a gyakorlatokat integráltan minden edzés során alkalmazom.
  • Ha amatőr sportoló vagy, ha szeretnéd, hogy hétköznapi teendőidet könnyebben tudd elvégezni egy egészségesebb testben, legyen az súlyfelesleg leadása, izomtömeg növelés vagy állóképesség fejlesztés, együtt biztos vagyok benne, hogy elérjük a kitűzött célodat!

EGYÜTT SIKERÜLNI FOG!

Emellett garantálom, hogy jó hangulatú edzésekben lesz részed! ☺ 

Határozd el magad és keress bátran! 

Tovább olvasom

Elérhetőségek

Telefonszám:
+3630 515 1253

Tanulmányok

Eszterházy Károly Egyetem-testnevelő tanár (MA)
NASM-IWI-Sportakadémia- erőnléti edző
Almásy Mozgásakadémia-preventív gerinctréner
Almásy Mozgásakadémia-B-SWOT analízis képzés (Funkcionális mozgásminta szűrés)
IWI-International Wellness Institute- személyi edző
IWI-International Wellness Institute- speciális módszerek a testépítésben
IWI-International Wellness Institute – G-flex suspension trainer
Polar Own Zone edző
Nita- Kineziológiai tape-terapeuta
Úszó edző

Victory Fitness Hűvösvölgy

További edzőink

Stretching & Mobility