Edzőink

Edzőink

Edzőink

Edzőink

Szakács-Lizák Ágnes

Hiszem, hogy mindenki jó valamiben, csak meg kell találnia a szívéhez közel álló mozgásformát. 

És miért olyan fantasztikusak a csoportos órák? A zene, a hangulat és egymás motiválása mellett természetesen az, hogy annyi féle sportot ki lehet próbálni, hogy biztosan mindenki megtalálja a kedvencét. Vagy kedvenceit. 

Az én sportom sokáig a tánc volt. A tipikus testnevelésórai feladatokban nem igazán jeleskedtem, de a zene és a tánc világában, úgy éreztem, megtaláltam a helyem. Szerettem volna felnőttként is ezzel foglalkozni, de akkoriban még nem volt bátorságom belevágni. Az idegenforgalomban kezdtem el dolgozni és egyre kevesebb időm jutott a táncra. Akkoriban kezdtem el csoportos órákra járni, mert nagyon praktikus volt, hogy sokféle időpont közül lehet választani.

Rengeteg féle órát kipróbáltam az évek alatt, erősítő, állóképesség fejlesztő, táncos órákat, nagyon élveztem, hogy mindenbe belekóstolhatok, de a koreografált órák álltak mindig is a legközelebb a szívemhez. Mindig ott motoszkált a fejemben a gondolat, hogy talán én is tarthatnám ezeket az órákat, és el kellett telnie pár évnek, de végre belevágtam. 

Elvégeztem a csoportos fitness instruktor képzést, de ez közel sem jelenti a tanulás végét, sőt, már alig várom, hogy további képzéseken vegyek részt.

Szeretettel várok mindenkit az óráimon, a rutinos vendégeket, és azokat is, akik még csak most keresik a számukra kedves mozgásformát! Sosem késő elkezdeni! 

Tovább olvasom

Elérhetőségek

Tanulmányok

Csoportos fitness instruktor
IWI és Zumba instruktor

Victory Fitness Hűvösvölgy

További edzőink

Stretching & Mobility