Edzőink

Edzőink

Edzőink

Edzőink

Pechál Péter

20 éves aktív edzésmulttal rendelkezem. Az első egy évben saját testsúlyos gyakorlatokat végeztem, majd elkezdtem edzőterembe járni és testépítő jellegű edzésmunkát folytatni. Később a közdősport került a fókuszba, és emellett végeztem erő-állóképességi edzéseket. Majd elindultam az erőemelés, erőfejlesztés irányába, végül pedig a funkcionális edzés, kettlebell, TRX vonalba is belekóstoltam.

De nem csak sportoló vagyok és edző, hanem édesapa, újságíró, hétköznapi ember is, aki nem tölti az egész életét az edzőterem falai között. Az elmúlt két évtizedes edzéstapasztalatomból és az elvégzett képzésekből összegyűjtött tudásom alapján, egy olyan hatékony és összetett edzésmódszert alkalmazok, amivel a legkevesebb ráfordított idő alatt a legjobb eredményeket tudom elérni. Így az edzés könnyen beilleszthető egy aktív életmódba is.

Nem vagyok szélsőségesen elkötelezve egyik edzésmódszer irányába sem, mindenből azt alkalmazom, amit a leginkább hasznosnak tartok. Ha elkezded velem a közös munkát, akkor a te céljaidnak és életritmusodnak leginkább megfelelő edzéstervet fogjuk alkalmazni.

Tovább olvasom

Elérhetőségek

Telefonszám:
tel:06308485511

Tanulmányok

Thor Academy FMT level 1 képzés
Mymove testépítő sportoktató

Victory Fitness Hűvösvölgy

További edzőink

Stretching & Mobility