GYIK

GYIK

GYIK

VICTORY FITNESS ASIA CENTER

Gyakran ismételt kérdések

Házirendünkben foglaltak a Victory Fitness Club területén tartózkodó, továbbá a klub szolgáltatásait igénybe vevő minden vendégre kötelező érvényűek. A szolgáltatások igénybevétele a Házirend elfogadását is jelentik.

Plasztikkártya(tagsági kártya)

Plasztikkártyával minden vendégünknek rendelkeznie kell. Az első látogatás alkalmával nem kötelező megvásárolni, adunk egyet kölcsön az edzés végéig.

 A második látogatásnál meg kell váltania mindenkinek a saját kártyáját, melynek díja: 1000 Ft. Erre a kártyára kerül az adatlap, a megvásárolt bérlet, szolárium kredit illetve a fogyasztás. Így edzés közben nem szükséges pénzt vinni az edzőterembe, elegendő az edzés végén rendezni a fogyasztás összegét.

Mi a start bérlet?

A start bérlet kiváltására a még nem regisztrált vendégek jogosultak. A vásárlástól számított 30 napig érvényes a 4 alkalom, a konditerem használatára és a csoportos órák látogatására is jogosít.

Mi a Gold bérlet?

A Gold bérlet egy 1 éves bérlet konstrukció, folyamatos fizetési kötelezettséggel.

Az első alkalommal az első havi bérlet árán felül, kauciót kell fizetni, ami az utolsó két hónap bérlet ára.  Ez a biztosíték arra az esetre, ha valaki idő előtt megszakítja a bérlet fizetési kötelezettségét.

Hol tudok bejelentkezni az órákra?

Bejelentkezni az órákra az optime.hu online rendszeren keresztül lehet. Ha már rendelkezel Victory Fitness tagsági kártyával az első belépésig az online felületre a jelszavad: 123456 . Első belépés után ezt a jelszót meg kell változtatnod.

Szauna használata benne van a bérlet árában?

Igen.

Lakat rendszer

Szekrényeink lakattal zárhatóak! Ha még nem jártál nálunk, akkor az első alkalommal ingyen adunk kölcsönbe egy lakatot, utána bérelni tudsz 190 ft-ért/alkalom vagy akár vásárolhatsz is egyet nálunk. Természetesen ha hozol saját lakatot akkor azt is tudod használni.

Szekrény

Éjszakára a szekrényeken tilos lakatot hagyni. Kivéve ha rendelkezel szekrény bérléssel. Ezt a recepción lehet igényelni, melyek díja: 3000 Ft/hó.