Edzőink

Edzőink

Edzőink

Edzőink

Türk Edina

Projektmenedzserként az ülő munka része volt az életemnek. Napról napra csak ültem a számítógép előtt, és észre sem vettem, milyen mozgásszervi károkat okoz ez. 

Mindig sportoltam valamit, azonban 1-1 óra mozgás nem kompenzálja az ülő életmódot. 

Először a saját edzéseimet szerettem volna hatékonnyá és biztonságossá tenni, ezért elvégeztem néhány edzői alap képzést.

Majd rátaláltam a Menopausa Coaching Specialista képzésre, azóta az edzéseket még professzionálisabban tudom összeállítani. 

Azt tudom mondani, hogy minden nő (és férfi is) benne van a változó korban egy bizonyos kor fölött. Ha nincs tünete, akkor is megtörténik a hormonváltozás. Emiatt tartom nagyon fontosnak, hogy a menopauza alatt módosítsunk az életmód szokásainkon, mert ez lesz az utolsó, helyes szokásrendszer, amit életünk végéig fent kell tartanunk. Megvan a keretrendszerem, hogy milyen paramétereket kell figyelembe venni a táplálkozás, mozgás, alvás, stresszkezelés, mentális egészség, gondolkodásmód, stb. stb. terén. Így tudlak segíteni a változó korban ezzel az új élethelyzettel kapcsolatban.  

Az izomtömeg- és izomerő megtartása és növelése különösen fontos a LONGEVITY – a hosszú távon megtartott vitalitás – szempontjából.

Azt szeretném, ha sokféle mozgást végeznél.

A Victory Fitnessben mindenféle mozgásformát megtalálsz. Bátorítalak, hogy minél többféle csoportos órát és a fitness termet is próbáld ki. Érdemes heti szinten változatos edzéseket végezni.

Tovább olvasom

Elérhetőségek

Telefonszám:
tel:06205474263

Tanulmányok

Fitness Instruktor (IWI)
Mozgásneurológia (Bene Gerincakadémia)
Menopausa Coaching Specialista (GGS)

Victory Fitness Hűvösvölgy

További edzőink

Stretching & Mobility