Edzőink

Edzőink

Edzőink

Edzőink

Belényi Bea

Belényi Bea vagyok, okleveles gyógytestnevelő, személyi- és fitness edző, terhestorna specialista, SFG és SMR tréner. Szakmai célom, hogy gyermekbarát sportolási- és edzési lehetőségeket biztosítsak a nők életének minden szakaszában.

Mottóm: “Életem a sport, gyere válj az életem részévé!”

Specialitások:

Mozgásforma szempontjából személyes specialitásom a dinamikus Terhestorna koncepció, melynek vezetését, oktatását már 19 éve folytatom, sikerünket ez alatt az idő alatt több mint 2500 kismama és egészséges gyermeke garantálja!

Személyi edzőként komoly hangsúlyt fektetek a mobilitásra, az ülőmunkából, mozgásszegény életmódból, sérülésekből adódó állóképességi hiányosságok rehabilitációs jellegű pótlására. Meggyőződésem, hogy izmaink, izületeink funkcionális egészsége után jöhet csak az izomtömeg növelése és az alakformálás. Hiszem, hogy a jó személyi edző motiváló erő, szakember, lélekgyógyász, tanár és jó társaság egy személyben, akinek feladata, hogy megkönnyítse, hatékonnyá és nem utolsósorban felüdüléssé varázsolja az edzéseidet.

2019-ben indult első Kettlebell Amazon alapképzésem kimondottan nők számára és már az első pár alkalom után szemmel láthatóan megváltozott mindenki tartása és a kettlebell-hez való hozzáállása. Mindenkinek ajánlom a kettlebell-es edzéseket, mert hihetetlenül hatékonyan megerősíti a hátad, derekad, a core izmokat. Ha nehezedre esik ülni, állni derék- és gerincproblémák miatt, akkor tudod, hogy miről beszélek. Ha soha nem voltál derékfájós, akkor is itt az ideje elkezdeni az erősítést!

Milyen órákon találkozhatsz velem:
– Terhestorna
– Kettlebell Amazon
– Személyi edzés

Tovább olvasom

Elérhetőségek

Telefonszám:
+3670 335 9992

Tanulmányok

Biológia- és testnevelés szakos tanár -1999 ELTE
Okleveles Gyógytestnevelő -2007 Semmelweis Egyetem
SFG I.- Kettlebell instruktor -2019 StrongFirst Hungary

Victory Fitness Hűvösvölgy

További edzőink

Salsation
Alakformáló