Edzőink

Edzőink

Edzőink

Edzőink

Kuszmann Reni

Nem éppen áltagos, vagy az elvárásoknak megfelelő edző volnék. Gyermekként egy rossz diagnózis és a nem megfelelő kezelés túlsúlyt eredményezett, s minden eddigi beavatkozás eredménytelen volt a normális testalkat megszerzésében. Ez az eset mai napig is kísért, és nem hagyom, hogy korlátozzon.

A mozgás a szívem egyik csücske, nem tudok meglenni nélküle.Négy éves koromban kezdtem sportolni. Hat évig jazz balett-oztam. Majd az iskolában ezt felváltotta nyolc év versenyszerű kosárlabdázás, s ezután ismertem meg az aerobic ilyen-olyan típusát. Mániákusan látogattam minden step-es órát, zumbát, kangoo-t, fanatic jump-ot. A terem volt a második otthonom. Majd a kedvenc edzőm annyira nagy hatással volt rám, hogy én megfogant bennem a gondolat, hogy én is szeretnék ilyen aerobic órát tartani.

Így elvégeztem 2017-ben a Fitness Akadémia Csoportos fitness instruktor és Dancemix Instruktor képzését. Azóta tartok alakformáló és zsírégető órákat.

2015-ben elvégeztem még a Zumba Fitness tanfolyamot is, és 2023-ban a FREEK Step képzést.

Edzéseim látogatása bárkinek ajánlott, -kezdők, újrakezdők, középhaladók, haladók, – aki szeretne egy intenzív, pörgős edzésen részt venni, mivel a safe-aerobic szabályaira szigorúan figyelek.

Az egyik célom az emberek motiválása lenne, hogy sosem szabad feladni, hogy reményt öntsek beléjük, így is lehet csinálni!

Másik célom pedig az volna, hogy átadhassam azt az örömöt, amit a mozgás okoz.

Szeretettel várok mindenkit az órámon!

Tovább olvasom

Elérhetőségek

Tanulmányok

Victory Fitness Hűvösvölgy

További edzőink

Zsírégető
Stretching & Mobility